Начало|КУПИ ОНЛАЙН|ДОСТАВКА
separator

ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ДОСТАВКАТА

Доставката на поръчаните часовници се извършва от куриерска фирма. Към момента най-често ползваме фирма ЕКОНТ, която има има най-голяма мрежа от офиси на територията на България и осигурява оптимално съотношение цена-качество на извършваната услуга. Не е проблем да възложим изпълнението на Вашата доставка на предпочитана от Вас куриерска фирма.

СРОКОВЕ НА ДОСТАВКА

Пратката се доставя на клиента в срок от 1 до 2 работни дни след предаването и на куриера.

ЦЕНА НА ДОСТАВКАТА

Уважаеми клиенти, звучи много ласкаво, но е наивно да Ви заблуждаваме, че ще направим специално за Вас БЕЗПЛАТНА доставка на нашите продукти. Нали разбирате, че няма безплатен обяд?! Всъщност има, но някой друг го е платил. В случаят платецът ще бъдете Вие, защото цената на тази услуга ще бъде калкулирана в цената на продукта и изкуствено ще бъде увеличена, което е далече от нашите цели. Единственото ни желание е нашите уникални часовници, произведени от скъп и луксозен материал, да достигнат до Вас на достъпни цени.

Куриерската услуга се заплаща от Вас на цена по действащия ценоразпис на съответната фирма. Ние не влияем върху нея, но трябва да знаете, че пратка за Вас до офис на куриера е по-евтина от пратка до Ваш адрес, където живеете или работите.

НАЧИНИ НА ДОСТАВКА

Часовниците могат да бъдат доставени по следните два начина:

1.    До посочен от Вас адрес, където живеете или работите. При този начин в рамките на работния ден  на адреса трябва да присъства получателя или упълномощено от него лице. Ако куриерът достави пратката и на адреса няма кой да я приеме, той оставя съобщение с телефон за връзка с него и уговаряне на повторна доставка. Този начин е удобен за клиенти, които са възпрепятствани да напускат дома и офиса си, но е по-скъп и затова препоръчваме втория.

2.    До поискване в най-близкия до Вас офис на куриерската фирма във вашето населено място. Този начин е по-евтин и можете да получите пратката в удобно за Вас време, без да се притеснявате кога  ще мине куриера.

ПРИЕМАНЕ И ЗАПЛАЩАНЕ НА ДОСТАВЕНАТА ПРАТКА

За да завърши коректно процеса на изпълнение на Вашата заявка е необходимо извършването на следните действия:

1.    При получаването на пратката от куриера я отворете пред него. Това е необходимо поради следните причини:

А. За да направите оглед на часовника дали съответства на Вашата поръчка;

Б. За да проверите дали при транспорта не е настъпило някакво увреждане. В случай на такова, трябва да изискате от куриера съставянето на Протокол за увредена пратка, чрез който се задейства направената застраховка на продукта и отговорността се поема от куриерската фирма.

            2.    Проверете съдържанието на опаковката, което включва:

                  А. Часовник – 1 бр.
                  Б. Маркова алкална батерия тип АА – 1 бр.
                  В. Монтажен винт и дюбел – 1 к-т.
      Г. Търговски  документи (Гаранционна карта, Инструкция за експлоатация, Техническо описание.        
      съответствие)   - 1 к-т.
      Д. Фискална касова бележка.
      Е. Фактура, ако при заявката сте я поискали.

            3.   Ако съдържанието на пратката съответства на Вашата поръчка заплатете:

  А. Цената на часовника, която съоттветства на обявените в сайта цени за всеки модел, която е   крайна и включва ДДС. За това плащане в опаковката на часовника ще намерите фискална касова бележка, съответстваща на сумата, както и фактура, ако сте я поръчали.

       Б. Цената на куриерската услуга. За нея куриерът Ви издава съответен документ.Невероятни отстъпки за търговци!
Телефон: 0888 53 53 13